BODY-WIZARD DUO

 Body-Wizard Duo

Afslanken bij Cleopatra met de cryolipolyse Body-Wizard DUO behandeling is veilig en definitief!

Wat is cryolipolyse precies?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke de huid niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-wizard een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

De Body-wizard duo.

De Body-wizard Duo is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. Met deze cryolipolyse techniek vermindert het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. En vetcellen die er niet meer zijn, kunnen ook niet meer groeien…

Zodra de vetcellen zijn verdwenen, door de Body-Wizard Duo cryolipolyse behandeling, komen ze niet meer terug. U bent slanker, uw kleding past beter, u voelt zich beter en u ziet er beter uit!

Met de unieke Body-wizard Duo met Peltier-koeling is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur. Door de 4 separaat in te stellen behandelkoppen kunnen 4 afzonderlijke plaatsingen / lichaamslocaties tegelijk behandeld worden. Hierdoor is de Body-wizard Duo uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk en duo behandelingen.


Een unieke behandeling met betoverende resultaten!

  • Wetenschappelijk onderbouwde technologie
  • Snelle, eenvoudige en veilige behandeling
  • Pijnloos en zonder operatie
De cryolipolyse behandeling wetenschappelijk onderbouwd.

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

De wetenschappelijke technologie ‘cryolipolyse’ vormt de basis van de Body-wizard. Het cryolipolyseproces werd ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School.

Hun eerste onderzoeken, welke in november 2008 gepubliceerd zijn in het vaktijdschrift Lasers in Surgery and Medicine, toonde aan dat onderhuidse vetcellen van nature gevoeliger zijn voor de effecten van kou en bevriezing dan ander omliggend weefsel. Onderzoeken uitgevoerd door Harvard en door andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een gel pad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste tien minuten van de behandeling verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten. In slechts 1 uur kunnen tot maximaal 4 plaatsingen / lichaamslocaties tegelijk behandeld worden. Ook kan het apparaat twee personen tegelijk behandelen.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?

De Body-wizard  Cyolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen, rug en armen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Over het algemeen is men, mede door onze unieke Peltier-koeling, gemiddeld met 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. In welke mate het lichaam in staat is om de geraakte vetcellen af te voeren bepaald tevens voor een belangrijk deel het resultaat (een slecht werkende darmflora kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de geraakte vetcellen niet optimaal afgevoerd worden en er meer behandelingen benodigd zijn). Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Wat te doen na de behandeling?

De Body-wizard duo cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat u direct uw dagelijkse werkzaamheden kunt oppakken. Wel adviseren wij de eerste 24 uur niet te zwemmen en intensief te sporten, ook adviseren wij de sauna en de zonnebank te vermijden.

Daarbij is tussen de afslankbehandelingen het raadzaam om 1.5 tot 2 liter vocht in te nemen. In de vorm van water en kruiden thee. Alcohol en veel koffie liefst vermijden.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Cosbeau slimming serum

Na de Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vet afdrijvend  serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam).

De bewezen actieve grondstoffen in het Cosbeau slimming serum:

Hibiscus esculentus extract – Voor een versteviging van de huid

Spirulina – Verstevigt en herstructureert de huid

Cafeïne en carnitine – Stimuleert de vetafbraak

Soja – Remt de vorming van nieuwe adipocyten (zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de vetopslag), bevordert de vetafbraak en verbetert de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid

Citrus auranthium amara – Hydraterende en een gladmakende werking op de huid

Hyaluronzuur –Vermindert de rimpelvorming van de huid.


Te behandelen zones zijn o.a.:
  • Onderkin
  • Buik
  • “Love handles”
  • Billen
  • Bovenbenen
  • Bovenarmen
  • Rug
Contact

Heeft u vragen, of bent u geïnteresseerd in één van de cosmetische behandelingen van Cleopatra Beauty Laser Ontharing Salon? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Laat een bericht achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug voor een afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.