MICRO-NEEDLING | DERMAPEN

Microneedling | Dermapen

De Skin needle pen bevat de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Behandeling met de Skin needle pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen.

Voordelen van de Skin needle pen ten opzichte van de Dermaroller

De Skin Needle Pen is gezicht voor gezichts- en lichaamstoepassingen. Ideaal voor kleine (moeilijke) gebieden en littekens. Tijdens één behandeling kan er op verschillende dieptes in de huid gewerkt worden door instelbare naalddiepte. Hierdoor heb je een betere opname van het serum met werkzame stoffen en daardoor een beter resultaat. De behandeling precies kan worden afgestemd op de wens en de behoefte. Deze is comfortabeler en nauwkeuriger.  De huid heeft minder roodheid en de behandeling is minder pijnlijk. Je hebt een kortere behandel en herstel tijd. Er is minder risico op infectie door het gebruik van steriele naalden.

Het verschil tussen microneedling en microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandeltherapie waarbij de huid wordt gepolijst en de huidstructuur wordt verfijnd. Doordat dode huidcellen op een effectieve wijze worden verwijderd ontstaat er een gladde en egale huid. Microneedling wordt gezien als de meest effectieve therapie voor het krijgen van een mooie en gezonde huid en heeft alle facetten in zich om elke huid wens of elk huidprobleem deskundig en resultaatgericht te behandelen. Door middel van loodrechte, trillende bewegingen met minuscule naaldjes worden microverwondingen in de huid gemaakt waardoor de huid zich op diepliggend niveau zal herstellen en vernieuwen. Beide behandelingen zijn huidverbeterend waarbij Microneedling ook huidvernieuwend werkt.

Behandeling met de Skin needle pen

Na een intake en een behandelplan kunnen we starten met de behandeling. De huid wordt eerst gereinigd en daarna gedesinfecteerd. Dan wordt door middel van de Skin needle pen een serum met werkzame stoffen in de huid gebracht. De basis hiervan is Hyaluronzuur.  De Skin needle pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die honderden verticale micro wondjes per seconde maken in de epidermis en dermis. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 15-20 minuten. Het natuurlijke herstel/wond genezingsproces van de huid wordt geactiveerd. Door de prikkeling komen actieve groei-en helende stoffen vrij. De fibroblasten gaan vermenigvuldigen die zorgen voor versnelde aanmaak van collageen en elastine. Na de Skin needling behandeling brengen we wij een heerlijk masker aan om de huid te hydrateren en te verzachten. Deze bevat actieve stoffen zoals hyaluronzuu, collageen, hazelnoot en aloë vera. Deze werkzame stoffen worden nu extra goed opgenomen. Na de behandeling brengen wij een gezichtscrème aan met SPF 50. Waarna een advies voor thuis.

Resultaat microneedling:

Verbeterde doorbloeding waardoor de huid gezonder, gladder, weerbaarder en een frisse kleur krijgt. Een vermindering van de roodheid en pigmentvlekken door UV nemen af. Door de aanmaak van collageen en elastine ontstaat een verbetering van de huidstructuur. Er ontstaat een verdikking en versteviging van de epidermis . De huid wordt strakker, gladder en steviger. Rimpels verminderen en lijnen worden minder hard. De structuur van de poriën verfijnen. 

Bij welke huidproblemen kan een microneedling behandeling worden toegepast ?

Zowel het gezicht als ook andere lichaamszones kunnen worden behandeld.
Huidveroudering (verslapte huid, fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken, roodheid, couperose)
Zonbeschadigde huid (roodheid, couperose, zonnevlekken)
Rokershuid (grove poriën, teint, rimpels, couperose)
Littekens (chirurgische littekens, acne littekens, striae, littekens door brandwonden, verdikte littekens, littekenputjes zoals bij acne).
Pigmentprobleem (overmatige pigmentvorming na genezen wondje, UV-pigmentatie, zwangerschapsmasker en pigmentloze huidzone)
Acne in herstelfase (pigmentvlekjes, littekenputjes, littekenstrengen, onzuivere huid, roodheid, grove poriën en algehele huidverbetering)
Rode huidskleur (couperose, rosacea)

Wat kunt u na een microneedling behandeling verwachten

Tot 24 uur na de behandeling roodheid, bloedpuntjes en lichte zwelling van de huid
1-2 dagen na de behandeling milde roodheid, verdwijnende bloedpuntjes, verminderde zwelling, lichte jeuk, strak – droog gevoel
2-3 dagen na de behandeling verminderde roodheid, verdwijnende zwelling, verminderde jeuk en mogelijk lichte schilfering
3-4 dagen na de behandeling mogelijk ziet de huid er strak – droog uit
4-5 dagen na de behandeling is de huid hersteld en functioneert normaal

Hoeveel microneedling behandelingen heeft u nodig?

Met een enkele behandeling geeft u een enorme boost aan uw huid, maar wilt u echt huid verbeterend gaan werken dan zijn er meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen varieert per huidtype en huidprobleem. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de schoonheidsspecialiste een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave.

Contact

Heeft u vragen, of bent u geïnteresseerd in één van de cosmetische behandelingen van Cleopatra Beauty Laser Ontharing Salon? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Laat een bericht achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug voor een afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.