Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Cleopatra Beauty & Ontharingssalon staat voor resultaatgerichte behandelingen, máár wel met een moment van ontspanning. Elke behandeling kijken we goed naar de huid en de behandeling wordt hieraan aangepast. We bespreken samen wat goed past bij jouw huid om zoveel mogelijk resultaat te behalen. Er wordt gewerkt met Medik8, Neoderma, Chloe & Co,  dit zijn wetenschappelijk onderbouwde producten.

Tijdens elke gezichtsbehandeling wordt er gekeken naar de huid welke producten op dat moment het beste aansluiten bij de huid.

Persoonlijk en op maat

Omdat iedereen anders is en zo ook iedere huid, kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. We nodigen je daarom graag uit voor een intakegesprek. Hoe staat het met jouw huidconditie, van welke huidproblemen ondervind jij last en wat zijn jouw wensen? Aan de hand daarvan bepalen we welke behandelingen en/of welke producten voor jou het meest geschikt zijn. Een persoonlijk en op maat gemaakt plan, voor het beste resultaat!

Neoderma bio-peeling

Deze Chinese kruidenpeeling of Neoderma bio-peeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog. Deze behandeling is geschikt voor de acne huid, pigmentatie, voor lijntjes en grove poriën, voor de slecht doorbloede en verslapte huid.

Behandelingen op basis van natuurlijke producten

Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die ‘Schoonheid terug naar de natuur brengt.’ Neoderma betekent letterlijk nieuwe (neo) huid (derma). Met de producten die actieve kruiden en plantenextracten bevatten, kunnen wij verschillende huidproblemen behandelen. Denk aan het verminderen van acne, littekens, pigmentvlekken, huidveroudering en verbetering van de vochtbalans.

Bio-Peeling van Neoderma

Neoderma’s Bio-Peeling is een 100% biologische kruidentherapie die de vernieuwing van de huid versnelt. Binnen 10 dagen heeft u een compleet nieuwe opperhuid!  Deze Neoderma Bio-Peeling is geschikt voor elk huidtype. Hieronder laten we zien hoe de Bio-Peeling werkt.

Wat houdt een Neoderma behandeling in? 

Wij bereiden uw huid eerst voor met een aangepaste reiniging en enzymatische peeling. Daarna word uw huid intensief gereinigd en nemen we mee-eters, talg en ontstekingen weg.

Daarna brengen wij de bio-peeling, de Neoderma Chinese kruidenpeeling op de huid aan. We sluiten de behandeling af met een aangepast Neoderma -huidmasker, dagverzorging en zonbescherming. Deze peeling is biologisch en bestaat alleen uit natuurlijke producten zoals algen, planten en kruidenextracten.

Ook verbetert het de bloedcirculatie en normaliseert het de productie van talg, de immuniteit en alle functies van de huid. Al na 1 bio-peeling behandeling ziet u duidelijk resultaat. Uw huid ziet er meteen veel egaler, en stralender uit.

Wat is het resultaat van de Neoderma biopeeling?

Direct na de eerste behandeling ziet u al resultaat. De huid ziet er mooier en gezonder uit, en dit zal in de dagen na de behandeling alleen nog maar meer verbeteren. Als u last heeft van heftige acne, kan het zijn dat de acne vlak na de behandeling even tot uiting komt. Dit is normaal en nodig om daarna weer te kunnen herstellen en verbeteren.

Voor wie is de Neoderma biopeeling geschikt?

De Neoderma biopeeling is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de donkere huid en kan zowel op het gezicht als het lichaam toegepast worden. U kunt de biopeeling op elk gewenst moment in het jaar, ook tijdens de zomermaanden ondergaan. Door de natuurlijke ingrediënten zijn er geen bijwerkingen.

Behandelingen

Wij bieden verschillende behandelingen aan met Neoderma-producten.

U kunt kiezen voor een eenmalige behandeling of een behandeling in kuurvorm. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw huidproblemen. Positieve resultaten zal niet lang op zich laten wachten. Vaak levert een biopeeling kuur betere resultaten op dan een eenmalige behandeling.

Onze ervaren huidspecialisten bekijken iedere cliënt afzonderlijk. Afhankelijk van uw wensen en uw huidproblemen stellen zij samen met u een persoonlijk behandelplan op.

 

 
Medik8 Gezichtsbehandeling

Wij gebruiken Medik8 producten tijdens gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering en voor het wegnemen of verminderen van huidproblemen. Deze biotechnologische producten (‘groene’ cosmeceuticals) zijn vrij van zeep, parabenen, parfum en minerale oliën. Door de hoge concentratie werkstoffen lost Medik8 veel huidproblemen op.

Medik8 producten bevatten werkstoffen, zoals vitamine c, retinol (vitamine A), hyaluronzuur, aha’s. Deze werkstoffen zorgen ervoor dat je huid gestimuleerd blijft en dit zorgt voor huidverbetering, anti-aging. Met de beste werkstoffen in de juiste sterktes en met bewezen resultaat kunnen huidproblemen zoals: skinaging, acne, roodheid, pigmentatie en droogheid kunnen worden opgelost.

 

Medik8 gezichtsbehandelingen

Een MEDIK8 gezichtsbehandeling van 60 of 90 minuten naar keuze maken wij op maat naar jouw (huid)behoefte.

 

ADO Natural Herbal Peeling
Wat is een ADO Natural Herbal Peeling?

De ADO-kruidenpeeling is een plantaardige diepte peeling afkomstig uit de Zwarte Zee die bestaat uit:

 • Een mengsel van geselecteerde kruiden, zeeplanten en zeespons
 • Een zure lotion met plantenextracten
 • Een verkoelend en zuurstofrijk masker
Wat doet de Herbal kruidenpeeling?
 • Het versnelt de natuurlijke peeling. De bovenste huidlaag zal volledig afschilferen met als resultaat een nieuwe frisse huid.
 • De massage en de kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid, zodat de huidstofwisseling toeneemt.
 • Er worden sneller nieuwe cellen gevormd en het heeft een positieve invloed op de aanmaak van collageen en elastine.
 • De peeling zorgt voor afvlakking van de huidrimpels en een verbetering van de huidkwaliteit, zowel met betrekking tot de kleur als tot de huidtekening.
 • Het reinigt de huid diep van overtollige talgproductie en dode huidcellen. Dit leidt er uiteindelijke toe dat de huid gladder, frisser en elastischer wordt en een satijnachtige zachtheid en uitstraling krijgt.
Indicaties
 • Acné
 • Vette huid met grove poriën
 • Acné littekens of andere vorm van littekens
 • Sproeten / Pigmentvlekken
 • Verouderde huid / Fijne lijntjes
 • Vermoeide huid
 • Verwaarloosde huid
 • Te gebruiken op gelaat en lichaam
Contra indicaties
 • Dunne en gevoelige huid
 • Geïrriteerde huid
 • Huid met couperose
 • Huid met dermatologische aandoeningen
 • Geïnfecteerde huid

Het aantal behandelingen hangt af van de problemen die zich voordoen, het type huid en de wensen van de klant. Een minikuur betekent in dit verband een serie van 3 à 4 behandelingen om de week. Mocht het gewenste resultaat niet bereikt zijn, dan hervatten we na 14 dagen de behandeling. De 14 dagen zijn nodig om de huid de gelegenheid te geven om volledig te herstellen. Onder invloed van zonnestralen en TL licht kan de huid donkerder worden. Het is van belang dat je na de ADO Natural Herbal Peeling je huid goed beschermt met een hoge factor.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze fruitzuurpeeling behandeling heeft een reinigend en verjongend effect en zorgt voor huidverbetering.

Fruitzuurpeeling stimuleert de celvernieuwing

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Als kuur verbetert het ook de vochtbalans van de huid.

De behandeling

Voor de eerste behandeling, bent u een aantal weken bezig met de voorbereiding. Hiermee zorgt u dat uw huid klaar is voor de behandeling. Tijdens het eerste consult legt de huidspecialist uit hoe u dat kunt doen. De fruitzuurbehandeling wordt bij Cleopatra Beauty Laser Ontharingssalon uitgevoerd met hoogwaardige glycolzuur van Simildiet Medische Peels.

Na het reinigen van de huid brengen we het fruitzuur voor korte duur aan op uw huid. Het glycolzuur dringt snel door tot de onderliggende huidlagen, waar het de aanmaak van huidcellen stimuleert. Hierna neutraliseren we het glycolzuur met een basische oplossing.

De peeling duurt zo’n 30 minuten. Gemiddeld zijn 3 tot 6 fruitzuurbehandelingen nodig, met een tussenpose van 2 tot 4 weken.

Na de fruitzuurpeeling

De huid kan wat rood zijn en jeuken. Dit is normaal en verdwijnt geleidelijk. Ook kan een lichte schilfering plaatsvinden. Bescherm uw huid tegen direct zonlicht, gebruik zonnebrandcrème met minimaal factor 30/50. De gunstige effecten houden gemiddeld enkele maanden aan. Na iedere fruitzuurpeeling is het belangrijk om de huid te kalmeren en herstellen met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten van Simildiet Medische Peels.

 

Welke huidsoorten komen in aanmerking voor een fruitzuurbehandeling?

– Acne
– Futloze/vermoeide huid
– Pigmentstoornissen
– Oppervlakkige rimpelvorming
– Doffe huid
– Oppervlakkige littekens

Wat doet fruitzuur met de huid?

– Verwijdert dode huidcellen.
– Mooiere kleur van de huid.
– Meer doorbloeding.
– Opname van werkzame stoffen.
– Pigmentvlekken vervagen c.q. verdwijnen.
– Huid ziet er egaler en frisser uit.
– Verfijnde poriën.
– Preventieve werking tegen huidveroudering.

Wat is de werking van fruitzuren op de huid in de verschillende huidlagen:

Opperhuid (epidermis):
– herstel van de dikte van de opperhuid.
– verstevigende werking van de haarvaatjes;.
– verhoging van de celactiviteit en de celdeling.

Lederhuid:
– collageenproductie neem toe.
– betere aansluiting van de opperhuid met de lederhuid.
– toename van de grondsubstantie.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Allereerst wordt uw huid tijdens een behandeling gereinigd, waarna eventueel onzuiverheden worden verwijderd. Wanneer een fruitzuurpeeling op de huid aangebracht wordt, zal dit prikkelend, branderig en jeukend aanvoelen. Afhankelijk van de reactie zal de fruitzuur na enkele minuten geneutraliseerd worden met water en een neutraliserende lotion.

Kan ik mijn werkzaamheden direct hervatten na een behandeling?

De huid is direct na een fruitzuurbehandeling rood en kan wat trekkerig aanvoelen. U mag geen make-up gebruiken de eerste 24-uur na de behandeling. Alle werkzaamheden kunt u hervatten maar u dient rekening te houden met voorgaande.

Wat kan ik de dagen na de behandeling verwachten van mijn huid?

Naast roodheid kan de huid gaan schilferen en/of droog aanvoelen. Ook korstvorming kan voorkomen. Dit trekt doorgaans binnen een week weg.

Mag ik na een behandeling in de zon of gebruik maken van de zonnebank?

U dient 4 weken voor een behandeling en 4 weken na een behandeling uit de zon te blijven met uw huid. Dit geldt ook voor een zelfbruiner, spray-tan of zonnebank.

Mag ik behandeld worden wanneer ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft kunt u niet behandeld worden.

Contact

Heeft u vragen, of bent u geïnteresseerd in één van de cosmetische behandelingen van Cleopatra Beauty Laser Ontharing Salon? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Laat een bericht achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug voor een afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.