HARSEN

Harsbehandeling

Wilt u (overtollig) lichaamshaar laten verwijderen? Van uw gezicht, bikinilijn of elders? Onze schoonheidsspecialist verwijdert het haar vakkundig en snel. Voor een super glad, langdurig resultaat!

Wat is harsen?

Met een harsbehandeling verwijdert u het haar, met wortel en al. Het is een tijdelijke manier van ontharen, gemiddeld duurt het 4 – 6 weken voordat de eerste, zachte haartjes weer terugkomen.
Hoe gaat een harsbehandeling in zijn werk?
Met een spatel brengen wij een warme, kleverige substantie aan. Met behulp van een katoenen strip worden de haartjes in een snelle, vloeiende beweging verwijderd. Naast het haar worden ook dode huidcellen weggehaald, waardoor de huid na de harsbehandeling heerlijk zacht en glad aanvoelt. Waarom harsen?

  • Super glad effect
  • Heerlijk, zachte huid
  • Langdurig resultaat
  • Geen stoppeltjes
  • Verwijdert alle haren, inclusief haarwortel
  • Geen dagelijkse scheerbeurten
Voor de harshandeling

Komt u voor het eerst voor een harsbehandeling? Voor een maximaal resultaat raden wij u aan de haartjes eerst even te laten groeien. Vermijd de dag voor de behandeling het strand en wacht even met de zonnebank. Smeert u zich de dag van de behandeling niet in met bodylotion of crème, zodat de haartjes zich goed aan de hars kunnen hechten.
Na de Harsbehandelingen wordt een verlichtende, verkoelende gel aangebracht, om zoveel mogelijk irritatie te voorkomen. En: voor een zijdezacht resultaat. 

Contact

Heeft u vragen, of bent u geïnteresseerd in één van de cosmetische of medische behandelingen van Cleopatra Beauty Laser Ontharing Salon? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Laat een bericht achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug voor een afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.