CLEOPATRA BEAUTY LASER | ONTHARINGSSALON
Over Ons

Cleopatra Beauty Laser Ontharingssalon is een sfeervolle salon. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een vakkundig & onderbouwd advies. U komt hier echt even hellemaal tot rust. Even weg uit het hectische leven. In onze salon wordt sluitend gewerkt met kwalitatieve producten. 

U kunt bij Cleopatra terecht voor een breed scala aan behandelingen zoals o.a ontharing, gezichtsbehandelingen, huidverbeterende behandelingen. Deze behandelingen zijn geschikt voor zowel man als vrouw.

Kwaliteit en eerlijkheid

Wij bieden een ruim aanbod van schoonheidsbehandelingen aan. Met onze jarenlange ervaring adviseert Cleopatra Beauty Laser Ontharingssalon u niet alleen over de voordelen van een schoonheidsbehandeling, maar ook over de eventuele nadelen. Een eerlijk, realistisch advies en goede voorlichting helpt om mogelijke teleurstellingen te voorkomen. Wij hechten zeer grote waarde aan kwaliteit en eerlijkheid van onze diensten.

Alle Cleopatra laserspecialisten en schoonheidsspecialisten zijn goed opgeleid en worden voortdurend bijgeschoold om de veiligheid van de behandelingen te waarborgen. Cleopatra Beauty Laser Ontharingssalon is een innovatief bedrijf dat kwaliteit, hygiëne en klant tevredenheid voorop stelt en alles aan doet om u tevreden te stellen en een vertrouwend gevoel te geven.

Contact

Wilt u graag een beauty, laserontharing of een andere cosmetische behandeling ondergaan bij Cleopatra Beauty Laser Ontharingssalon? Neem dan gerust telefonisch contact op of via het online contactformulier op de website. Laat een bericht achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug voor een afspraak.

Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling bij ons in de salon. Wij hopen u snel te ontmoeten!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.