TANDENBLEKEN

Tanden bleken (peroxidevrij)

Wij zijn een gecertificeerde salon en werken volgens de regels van de wetgeving m.b.t. het bleken van tanden.

Wij zijn gespecialiseerd in het bleken van tanden en werken uitsluitend met professionele, geavanceerde apparatuur en de meest effectieve producten op de markt.

De tanden staan onder invloed van je dagelijks leefpatroon. Met name eten en drinken van bijvoorbeeld koffie, thee en roken. Het gebit staat voortdurend bloot aan diverse verkleuringen. Dit zal bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander. Evenals je leeftijd speelt ook je genetische aanleg een rol.  Voor de behandeling zullen we eerst een vragenlijst met u doornemen en heeft u ruimte om vragen te stellen. Mocht u er dan toch vanaf zien is dit geen probleem.

Is tanden bleken veilig?

Wij werken met peroxidevrije bleekgel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met onze bleekgel zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Na de behandeling ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling al tussen de 4 en 8 tinten lichter. In totaal tot 10 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. Dit ligt voornamelijk aan uw levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee, rode wijn, rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig. Dit proces kan wel vertraagd worden door onze Dental foam te gebruiken. Ook kan bepaalde medicatie er voor zorgen dat uw tanden sneller weer verkleuren.

Hoe lang duurt een behandeling?
 • De behandelingen bestaan uit 1×20 minuten , 3×20 minuten , 5×20 minuten en 6×20 minuten Om de 20 minuten word er nieuwe bleekgel op de tanden aangebracht.
 • Wij raden aan een 2e behandeling van 3x 20 minuten te laten doen binnen 1,5 week om eventuele snelle terugloop te voorkomen.
 • Het ligt eraan hoeveel behandelingen u nodig heeft om uw gewenste kleur te bereiken. Dit is bij iedereen verschillend. Maar meestal zie je na de eerste behandeling al meteen een mooi resultaat.
Is het LED-licht schadelijk?
 • Nee, dit is 100% veilig.
Kunnen kronen en bruggen ook worden gebleekt?
 • Ook op kronen en bruggen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon of brug.
Wat zijn de nadelen van peroxidevrij tanden bleken?
 • Verkleuring van de tanden kan sneller optreden dan bij bleken met peroxide. Dit hangt overigens sterk samen met uw consumptiepatroon. Echter is peroxide hardnekkiger bij gevoelige tanden en tandvlees.
 • De terugloop kan vertraagd worden door het gebruik van een goede, witmakende tandpasta zoals de whitening dental.
Kunnen dode tanden ook gebleekt worden?
 • Ja, dit kan. Het is dan aan te raden om de tanden eerst van buiten te bleken (dit kan bij ons) en daarna ze van binnenuit te laten bleken bij de tandarts.
Mag ik eten en drinken na de behandeling?
 • Tot 2 uur na de behandeling is alleen water en/of melk toegestaan
 • Tot 24 uur na de behandeling zoveel mogelijk kleurstofrijke voeding en drinken vermijden. Zoals: Rode wijn, rode gekleurde sauzen, spinazie, bietjes, koffie, thee, koolzuurhoudende dranken, ketjap, kerrie, augurken, snoep, sap, citrusvruchten etc.
 • Het beste is om 24 uur alleen witte voeding te nuttigen zoals bijvoorbeeld: Ei(wit), kaas, witte vis, asperges, bloemkool, witte bonen, aardappelen, melk, witvlees (bijvoorbeeld kip) etc.
 • Na 24 uur is alles weer toegestaan.
De voordelen van non-peroxide bleken:
 • Geen peroxide, dus geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling.
 • Niet schadelijk voor het tandvlees.
 • De tanden worden niet lichtgevend wit, maar blijven een subtiele en natuurlijke kleur houden.
 • Een stuk voordeliger dan peroxide bleken.
Contact

Heeft u vragen, of bent u geïnteresseerd in één van de cosmetische behandelingen van Cleopatra Beauty Laser Ontharing Salon? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Laat een bericht achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug voor een afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.