MICROSKINPOLISH

MicroSkinPolish

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want bij Cleopatra Beauty Laser Ontharingssalon werken wij als gecertificeerde MedCos Partner met de MicroSkinPolish. Hiermee zijn we in staat om geweldige resultaten te behalen op het gebied van huidverbetering. Deze zijn vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie alleen dan op een milde en pijnloze manier. Lees meer informatie over de MicroSkinPolish op de website van MedCos.

 

Stap 1: Microdermabrasie

Tijdens de eerste stap wordt via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen (microdermabrasie) laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. Met deze eerste stap wordt tevens de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar. Na deze stap is uw huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de volgende stappen.

Stap 2: Low Level Laser met hyaluronzuur

Tijdens de tweede stap wordt een zeer hoogwaardig hyaluronzuur aangebracht met een cold laser op uw huid. Dankzij de Cold Laser zal de doorbloeding worden gestimuleerd en kan uw huid het hyaluronzuur optimaal opnemen. Hierdoor zal herstel van volume en elasticiteit gecreëerd worden en fijne oneffenheden zullen vervagen. De ‘batterij’ van de cellen krijgt als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en zal stevig aanvoelen.

 

 

 

 

Stap 3: Polishing the Skin met een krachtig serum

Tijdens de derde en afsluitende stap wordt een serum, voorzien van zeer actieve werkstoffen als essentiële vitaminen, anti-oxidanten, een beschermingsfactor en een speciale olie, met de Polisher in uw huid gemasseerd. De massage geeft een verwarmend effect en de huid een finishing touch.

 

Huid na de behandeling

Na de behandeling zal uw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en uw cellen weer actief zullen zijn. Waardoor u Cleopatra Beauty Laser Ontharingssalon met een gladde en stralende huid verlaat.

 

Aantal behandelingen

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Het resultaat na een kuur van 6-8 behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam. Bezoek onze salons voor meer informatie.

Belangrijk om te weten:
  • Na de behandeling kan de huid iets trekkerig en droog aanvoelen en enige roodheid vertonen.
  • Advies: minimaal 10 dagen tot na de behandeling een SPF 30/50 gebruiken.
  • Tot een week na de behandeling dient u warmtebehandelingen zoals directe blootstelling aan zon, zonnebank, sauna, heet water, intensief sporten en zwemmen te vermijden.
Contra – indicaties:
  • Huidziekten zoals, psoriasis en actieve eczeem.
  • Onstabiele diabetes.
  • Dermatitis (ontsteking van de huid).
  • Open wondjes.
  • Door virussen veroorzaakte laesies, herpes, gordelroos.
  • Vitamine A medicatie (roaccutane, moet je 9 maanden gestopt zijn).
Contact

Heeft u vragen, of bent u geïnteresseerd in één van de cosmetische of medische behandelingen van Cleopatra Beauty Laser Ontharing Salon? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Laat een bericht achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug voor een afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.