GEZICHTSBEHANDELING

Medik8

Wij gebruiken Medik8 producten tijdens gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering en voor het wegnemen of verminderen van huidproblemen. Deze biotechnologische producten (‘groene’ cosmeceuticals) zijn vrij van zeep, parabenen, parfum en minerale oliën. Door de hoge concentratie werkstoffen lost Medik8 veel huidproblemen op.

Medik8 producten bevatten werkstoffen, zoals vitamine c, retinol (vitamine A), hyaluronzuur, aha’s. Deze werkstoffen zorgen ervoor dat je huid gestimuleerd blijft en dit zorgt voor huidverbetering, anti-aging. Met de beste werkstoffen in de juiste sterktes en met bewezen resultaat kunnen huidproblemen zoals: skinaging, acne, roodheid, pigmentatie en droogheid kunnen worden opgelost.

 

 

Medik8 gezichtsbehandelingen

Een MEDIK8 gezichtsbehandeling van 60 of 90 minuten naar keuze maken wij op maat naar jouw (huid)behoefte.

  • reiniging
  • reiniging met bambooscrub
  • superfacialpeel
  • uitzuiveren

 

  • anti-age creme masker
  • dagcreme met spf 30
Persoonlijk en op maat

Omdat iedereen anders is en zo ook iedere huid, kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. We nodigen je daarom graag uit voor een intakegesprek. Hoe staat het met jouw huidconditie, van welke huidproblemen ondervind jij last en wat zijn jouw wensen? Aan de hand daarvan bepalen we welke behandelingen en/of welke producten voor jou het meest geschikt zijn. Een persoonlijk en op maat gemaakt plan, voor het beste resultaat!

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.